Enneagram Basic

Basic/Grundniveau ligger i kategorien Grundkursus.

Enneagram Basic består af en kombination af teoretisk undervisning i plenum og øvelser/praktiske øvelser i løbet af kurset.

Kurset skal bestå af minimum 4 dage (eller 32 lektioner á 45 minutter eller i alt 24 timer).

Enneagramundervisning skal ske ved en IEA akkrediteret lærer/skole i grundlæggende teori og skal som minimum omfatte følgende emner:

• Historie/oprindelse
  • Enneagrammodellen generelt
  • De 9 typer – karakteristika, motivation, mønstre, autopilot, kvaliteter mv.
  • Centre/Basistriader/Hoved-Hjerte-Krop
  • Linjer/Ben/Pile
  • Vinger
  • Hornevian triade/social stil
  • Tre overordnede stadier – Don Riso & Russ Hudson (sund, middel, usund) og kan gå under betegnelser som: Balance/ubalance, skyggesider, styrker/faldgruber el. lign

Kursusbevis: Hvis kursister ønsker kursusbevis, skal kursusforløbet afsluttes med et multiple choice spørgeskema, som er udformet af Enneagrambrancheforeningen og derfor er ens for alle uddannelsessteder. Med kursusbeviset skal følge, at kursisten tilslutter sig IEA’s etiske standarder.

Kursusbevis godkendt af Enneagrambrancheforening, giver kursisten adgang til at deltage i enhver af Enneagrambrancheforeningens medlemmers Enneagram Practitioner uddannelse.

Luk